Nieuws


 

 

Pop-up De Pelgrim

 Mariahout – Het terrasmeubilair staat al klaar om buiten te zetten. Ook het koffiezetapparaat wil graag gaan pruttelen. Horecagelegenheid De Pelgrim staat te popelen om in gebruik genomen te worden, al is het maar voor één dag. Of voor een weekend. Pop-up De Pegrim is aan het ontstaan!

Lees meer >

 

Horeca ondernemer gezocht

Voor de horecaruimte van circa 450 m² zijn wij op zoek naar een uitbater (nieuwbouw wordt naar verwachting in het voorjaar van 2026 opgeleverd).

Invulling
Een eetcafé, restaurant, ijssalon, bistro, buitenterras, cafetaria, etc. Die horeca-invulling die jij er graag aan zou willen geven bespreken we graag met je.

Meer info >

 

 

Presentatie 08-04-2024

Op maandag 8 april 2024 presenteerde Robert Hellings van Cedrus Vastgoed nieuwe schetsen van De Pionier & De Pelgrim in Mariahout tijdens de jaarvergadering van Zorg om het Dorp. Daarnaast gaf Hellings uitleg over de stand van zaken en een voorlopige planning.

Download >

 

Binnenkort weer reuring in Mariahout

Café De Pelgrim is gesloten, de panden waar voormalig restaurant Asian Wok in zaten staan leeg en het onkruid tiert er welig. Wie Mariahout binnenrijdt, krijgt de indruk van een leeg en uitgestorven dorp. Toch zou het er volgend jaar om deze tijd wel eens heel anders uit kunnen zien.

Lees meer >

 

 

Nieuwe horeca in Mariahout

Eind van het jaar gaat het gebeuren: op de plek van De Pelgrim wordt opnieuw gebouwd. Dit nieuws klinkt als muziek in de oren voor de inwoners van Mariahout en voor iedereen ver daarbuiten.

Lees meer >

 

 

Bestemmingsplan – Planning – Horeca

Nieuwsbrief 27 januari 2024

Lees meer >

 

 

Presentatie 27-03-2023

Op maandag 27 maart 2023 presenteerde Robert Hellings van Cedrus Vastgoed nieuwe schetsen van De Pionier & De Pelgrim in Mariahout. Daarnaast gaf Hellings uitleg over de stand van zaken en een voorlopige planning.

Download >

 

 

De Pionier, De Pelgrim en meer!

Woningen voor starters en ouderen én nieuwe horecazaak in hartje Mariahout. Er komt meer leven in de brouwerij in Mariahout. Horecazaak De Pelgrim gaat weer draaien en wordt straks vernieuwd. En midden in het dorp komen enkele tientallen nieuwe woningen voor starters en senioren.

Lees meer >

 

 

Huurappartementen bij De Pelgrim in Mariahout

Als het aan eigenaar Robert Hellings ligt, transformeert de huidige plek van De Pelgrim in Mariahout over enkele jaren naar een nieuwbouwcomplex waar horeca en wonen elkaar gaan vinden.

Lees meer >

 

 

Presentatie eerste schetsen

Op woensdag 22 juni 2022 presenteerde Robert Hellings van Cedrus Vastgoed de eerste schetsen van De Pionier & De Pelgrim in Mariahout. Ook stelden de nieuwe uitbaters van De Pelgrim (Anita van Driel en Arno van Vijfeijken) zich voor in het drukbezocht Buurthuis in Mariahout.

Download >