Nieuwe horeca in Mariahout

Eind van het jaar gaat het gebeuren: op de plek van De Pelgrim wordt opnieuw gebouwd. Dit nieuws klinkt als muziek in de oren voor de inwoners van Mariahout en voor iedereen ver daarbuiten. Waar vroeger menig voetje van de vloer ging in de danszaal van het café en waar men de afgelopen jaren volop genoot van een cafetaria en een volwaardig restaurant met feestzaal, daar komt opnieuw leven in de brouwerij. 

Met direct omwonenden en belanghebbenden is afgelopen tijd zorgvuldig de omgevingsdialoog gevoerd. Onderzoeken zijn uitgevoerd en het bestemmingsplan is opgesteld en heeft ter inzage gelegen. Deze noeste arbeid heeft zeer goed nieuws opgeleverd. Er zijn geen zienswijzen en ook geen bezwaren op het bestemmingsplan voor het plan ‘De Pelgrim & De Pionier’. We kunnen dus hard doorwerken aan de verdere uitvoering van dit mooie plan!

Het plan ‘De Pionier & De Pelgrim’ omvat straks een horecagelegenheid van circa 450 vierkante meter met daarboven 12 starters appartementen. Begin 2025 start de bouw en naar verwachting wordt in de zomer van 2026 feestelijk opgeleverd.

“Voor de horecaruimte zijn wij op zoek naar een uitbater waar het horecabloed volop door de aderen stroomt. Personen met lef, creativiteit en passie voor het ondernemerschap. Samen met hem/haar kunnen we plannen maken voor het komende jaar én voor de tijd daarna. Er is volop vrijheid om een fantastische invulling te geven aan het nieuwe pand”, aldus Robert Hellings namens het team van ‘De Pionier & De Pelgrim’.

Spreekt dit jou aan en wil jij met deze horecagelegenheid opnieuw bruisend leven in Mariahout brengen? Neem dan snel contact op met Robert Hellings. Je kunt namelijk dit voorjaar al proefdraaien om in de zomer, vooruitlopend op de nieuwbouw, jouw horecadroom realiteit te maken. 

Neem voor meer informatie contact op met:

Robert Hellings
M  +31(0)6 51 31 55 63
E  rh@cedrusvastgoed.nl

Bron: MooiLaarbeekKrant 14-02-2024